Akadálymentes honlap

2014. január 1-től a jogszabályi előírások változása miatt a „VKSZ” Zrt. hulladékgazdálkodási ágazatának jogutódjaként megalakult „VHK” Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. (8200 Veszprém, Házgyári út 1., asz.: 24814058-2-19) végzi Veszprémben és további 26 településen a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást az ÉBH Nonprofit Kft. közreműködőjeként.

Cégünk elkötelezett, hogy minden ügyfele számára magas színvonalú, hatékony és környezetbarát hulladékkezelési szolgáltatást nyújtson.

Célunk szolgáltatásaink folyamatos és zavartalan biztosítása, mely ügyfeleink megelégedettségének alapja. Ezért a tevékenységeinket kiszolgáló folyamatok minőségét és folyamatos javítását a környezetvédelmi szempontok figyelembevételével stratégiai jelentőségű célkitűzésként kezeljük, hogy a jövő generációi tiszta és egészséges környezetben élhessenek.

Január 1-én kívül hétköznapra eső ünnepnapok alkalmával sem szünetel szolgáltatásunk.

Dolgozóink csak a szerződött, megállapodott mennyiségű hulladék tároló edényeket ürítik.

Többlethulladék céljára Cégünk nevével ellátott műanyag gyűjtőzsák vásárolható Ügyfélszolgálati irodánkban. A zsák ára tartalmazza a hulladék elszállításának és kezelésének teljes díját. Munkatársaink ezeket a gyűjtőedények mellé helyezett zsákokat ürítési napokon szállítják el.

Veszprémben 1997. óta folyik szelektív hulladékgyűjtés, az országban elsők között fektettük le a környezetkímélő hulladékkezelés alapjait.

A rendszer bővítése, korszerűsítése azóta folyamatosan zajlik, és reményeink szerint ez a fejlődés a jövőben tovább gyorsul. A veszprémiek már bizonyították, hogy készek tenni a környezetükért, hiszen a szelektíven gyűjtött hulladék mennyisége évről évre növekszik.

A szelektív hulladékgyűjtés sikere azonban nemcsak a korszerű technológián, hanem a településeken élők együttműködésén és odafigyelésén is múlik.

Köszönjük eddigi együttműködésüket! Kérjük, továbbra is gyűjtsék szelektíven a háztartásban keletkező hulladékot, hogy újra termék, és ne szemét legyen belőle!

Veszprém város területén jogelőd cégünk a „VKSZ” Zrt. 2013. január 1-től bevezette a házhoz menő lom hulladék gyűjtést.

Ezt a szolgáltatást veszprémi lakossági ügyfeleink külön térítési díj megfizetése nélkül évente egy alkalommal vehetik igénybe.

Szolgáltatási területünk többi településén a megszokott rend szerint történik a lom hulladékok évi egyszeri összegyűjtése. A gyűjtéssel kapcsolatban kérjük, figyelje az Önkormányzatok hirdetményét, illetve honlapunk tájékoztatását.

A házi komposztálás környezetvédelmileg a legelőnyösebb hasznosítás, hiszen mindenki úgy juthat a körforgásos feldolgozás révén minőségi szerves trágyához, humuszhoz drága szállítás, plusz kibocsájtás nélkül, hogy nem kell műtrágyára, tápanyagokra költeni.

Akinek még sincs lehetősége az otthoni komposztálásra, szükség szerint igényelheti az új, megváltozott rendszerű, házhoz men zöldhulladék-gyűjtési szolgáltatást.

A házhoz menő zöldhulladék gyűjtést Veszprémben és közigazgatási területén végezzük, kizárólag felmatricázott, szabvány gyűjtőedényből.

Részletes információkat itt olvashat.

Szolgáltatási területünkön élő lakosok bizonyos veszélyes- és különleges kezelést igénylő hulladékukat egy átlagos háztartásban keletkező mennyiségig térítésmentesen adhatják le Veszprém, Kistó u. 8. szám alatt lévő Hulladékgyűjtő udvarban.

Az átadható hulladékok listáját itt találja.

A részletekről itt olvashat.

Cégadatok
„VHK” Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft.
8200 Veszprém, Kistó utca 8.
Székhely:
8200 Veszprém, Házgyári út 1.
Közérdekű adatok