Akadálymentes honlap
Ez egy kampány oldal.
Ebben a nézetben sajnos a szöveg és a képek nem megfelelően jelennének meg.
A lomtalanítás szolgáltatás
HÁZHOZ MEGY!
MÁJUS 1. ÉS SZEPTEMBER 30. KÖZÖTT
Mi HÁZHOZ megyünk
SEGÍTÜNK szállítójárműre pakolni a lomot, mindezt
KÜLÖN TÉRÍTÉSI DÍJ NÉLKÜL!
Ne tegye az utcára, ne tegye a konténer vagy a kuka mellé,
ne vigye az erdőbe – telefonáljon és elszállítjuk!

Regisztráljon szolgáltatásunkra ÁPRILIS 15. ÉS SZEPTEMBER 15. KÖZÖTT

TÁRSASHÁZAK ESETÉBEN A KÖZÖS KÉPVISELŐK SZERVEZIK
A LOMTALANÍTÁST, AMENNYIBEN ÖN TÁRSASHÁZBAN ÉL,
KÉRJÜK, KERESSE KÖZÖS KÉPVISELŐJÉT!

Legyen a partnerünk,
tegyünk együtt a tisztább, rendezettebb Veszprémért!

06 (88) 949 849

Mikor és hogyan kérhető a lomok elszállítása?

Az igények bejelentésére - ügyfélszolgálat nyitva tartása alatt*- a 06 88 949 849-es helyi tarifával hívható, ügyfélszolgálati telefonszámon nyílik lehetőség, ahol egyeztethető a lomhulladék típusa, mennyisége, azok kívánt elszállítási időpontja és elszállíttató elérhetősége. A lomok elszállítása lakott ingatlantól történik, egyéb területekről nem áll módunkban a lomhulladék begyűjtése. Kérjen, mielőbb időpontot, jegyezze elő a szolgáltatást, hogy minél előbb felkereshessük Önt. Évente egyszer, külön térítési díj nélkül. Ne hagyja az utolsó pillanatra, ne kerülgesse a lomokat, hívjon!

* Ügyfélszolgálat nyitva tartása: Hétfő: 8:00-14:00, Kedd: 7:00-19:00, Szerda szünnap, Csütörtök: 8:00-14:00, Péntek: 8:00-12:00

Mi számít lomnak, mi az, amit elszállítanak?

A háztartásokban, normál háztartási mennyiségben keletkező, olyan nagy darabos hulladék, ami nem fér bele a gyűjtőedénybe pl. ágybetét, bútordarab, játék, kerékpár, szőnyeg, szánkó, babakocsi, stb.

Van egy rossz tévém, hűtőm, stb. ezekért is kijönnek?

Az elektronikus berendezések NEM minősülnek lomnak. A veszélyes hulladékokat leadhatja a 8200 Veszprém, Kistó u. 8. szám alatt lévő Hulladékgyűjtő udvarunkban.

Fürdőszobát bontok, szólhatok?

A lakásfelújításból származó törmelékek, bontási anyagok építési, bontási hulladéknak minősülnek. Ha ilyen hulladéka keletkezik, igényelje konténeres hulladékszállítási szolgáltatásunkat a kommunalis@vkszrt.hu e-mail címen. Ez a szolgáltatás térítésköteles, ennek megfelelően többszöri alkalommal is igénybe vehető.

Ruhaneműt, cipőt, lakástextilt is tehetek ki?

Amennyiben a ruhanemű még használható állapotú, lehetősége van a városban található fehér használt ruha gyűjtő konténerekbe elhelyezni. Egyes boltokban a használt ruhák leadását vásárlási utalvánnyal is honorálják. Ha a ruhanemű használatra már nem alkalmas, akkor kérjük a kommunális hulladékgyűjtőben elhelyezni.

Tele van a garázsom régi gumiabronccsal és beszáradt festékesdobozzal, elviszik ezeket is?

A különleges kezelést igénylő (gumiabroncs, étolaj) és a veszélyes hulladékokat (elektromos és elektronikai berendezések, akkumulátor, szárazelem, fénycső, üres, beszáradt festékesdoboz) leadhatja, a 8200 Veszprém, Kistó u. 8. szám alatt lévő, Hulladékgyűjtő udvarunkban.

Egy nagytakarítás tervezek, kisöpröm a pincét, a padlást és végre a garázst is kipakolom.
Ezt a rengeteg lomot mind elviszik tőlem?

A lom az a nagy darabos hulladék, ami nem fér a gyűjtőedénybe. Éppen azért, hogy Önnek ne kelljen halmoznia, ide-oda pakolnia, előre egyeztetett időpontban elszállítjuk a háztartási mennyiségben keletkezett nagy darabos hulladékát. Nem attól válik valami lommá, hogy mennyisége meghaladja gyűjtőedénye méretét, azaz a sok régi könyv vagy zsákszámnyi ruha nem lom. Lom az, ami saját méretét tekintve akkora, hogy nem fér a gyűjtőedénybe.

Hogyan, mikor és hova készítsem elő a lomokat elszállításra, mikor jönnek a szállítók?

Tekintettel arra, hogy a szállítást végző kollégáink munkáját számtalan tényező befolyásolja (városi forgalom, felpakolás, lepakolás esetleg naponta többször, ingatlan elé beállás lehetősége a parkoló személyautók miatt stb.), így a regisztrált napon 8 és 14 óra között bármikor érkezhetnek.

Tisztelettel kérjük Ügyfeleinket, hogy az elszállítandó lomokat legyenek szívesek reggel 8 előtt kikészíteni közterületre. Ez utóbbi azért is különösen fontos, mert kollégáink magánterületre nem léphetnek be!

A lomok elszállítása az előzetesen regisztrált és az ügyfélszolgálat által megadott napon 8-14 óra között bármikor történhet.

A lomtalanítás során egy aláírást is fognak kérni kollégáink, amellyel az Ügyfelek tudomásul veszik, hogy az évente egyszer – térítésmentesen biztosított – házhoz menő lomtalanítást igénybe vették.

Cégadatok
„VHK” Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft.
8200 Veszprém, Kistó utca 8.
Székhely:
8200 Veszprém, Házgyári út 1.
Közérdekű adatok