Akadálymentes honlap
Újra őszi zöldhulladékgyűjtés, házhozmenő rendszerben
2016. október 5.
DSC2798Vkk-1-2-3.jpg,

Újra őszi zöldhulladékgyűjtés, házhozmenő rendszerben
Regisztráció és körzetbeosztás nélkül – nyolc hétvégén keresztül
A „VKSZ” Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. és a „VHK” Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. az idei évben ősszel is meghirdeti a házhoz menő zöldhulladék gyűjtés Veszprémben és közigazgatási területén.

A begyűjtés, regisztráció és körzetbeosztások nélkül, október 15-től kezdődően, nyolc héten keresztül fog zajlani, hét elejei elszállításokkal.

Fentiekből fakadóan tisztelettel kérjük a lakosságot, hogy a begyűjtésre szánt zöldhulladékát az érintett időszakban, hétvégén - szombaton és vasárnap - helyezzék ki, figyelve ezzel a városkép rendezettségére, szépségére és munkánk hatékonyságára egyaránt!

A zöldhulladék összetétele kezelését tekintve kétféle:
• darálásra, energetikai hasznosításra alkalmas fás szárú (faág, gally);
• komposztálásra alkalmas lágyszárú zöld hulladékok (fű, lomb, egyéb kerti hulladék).

A komposztálásra alkalmas zöld hulladékot zsákokban kérjük kihelyezni, a fás szárú zöldhulladékot pedig lehetőség szerint, 1 méterre darabolva, kötegelve úgy, hogy az a közlekedést se az utakon se a járdán ne akadályozza!

Az akció során arra törekszünk, hogy a zöldhulladékot az eltérő kezelésüknek megfelelően elkülönítsük, s újrahasznosításának elősegítésével fokozottan érvényesítsük környezetünk védelmét.

Akik nem tudnak vagy nem akarnak élni ezzel a lehetőséggel, továbbra is igénybe vehetik a Kistó utcai hulladékgyűjtő udvar lakosság számára biztosított térítésmentes szolgáltatását, ahova nyitvatartási időben bármikor beszállíthatják az érintett hulladékokat.

Kérjük, segítse munkánkat, városunk tisztaságáért és szépségéért!
« vissza
Cégadatok
„VHK” Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft.
8200 Veszprém, Kistó utca 8.
Székhely:
8200 Veszprém, Házgyári út 1.
Közérdekű adatok
Hulladék Kisokos