Akadálymentes honlap

Veszprém város területén jogelődünk a „VKSZ” Zrt. 2012. októberében bevezette az őszi házhoz menő zöldhulladék gyűjtést. Az elmúlt évek tapasztalatai és a felmerülő igények alapján a „VKSZ” Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. leányvállalata a „VHK” Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. 2015. tavaszán elindította a tavaszi zöldhulladék gyűjtést is, tovább emelve a lakosságnak nyújtott szolgáltatások színvonalát.

A tavaszi és az őszi zöldhulladék gyűjtést a szolgáltató az önkormányzati rendeletnek megfelelően, veszprémi lakosok részére, a meghirdetett, előre egyeztetett időpontokban, külön térítési díj nélkül végzi. Az akcióra nem kell telefonon bejelentkezni, nem kell regisztrálni, ellenben a zöldhulladék-kihelyezésnél szükséges a lakókörzethez tartozó időpontokra figyelni.

A házhoz menő zöldhulladék gyűjtést Veszprémben és közigazgatási területén végezzük.

Azok a lakosok, akiknek akár a tavaszi, akár az őszi gyűjtési időszakban a meghirdetett időpontok nem felelnek meg, a nyitvatartási napokon bevihetik zöldhulladékukat társaságunk Hulladékgyűjtő udvarába (8200 Kistó u. 8.), ahol kollégáink azt külön térítési díj nélkül átveszik.

A lehullott faleveleket és az egyéb kerti zöldhulladékot műanyag zsákokba kérjük összegyűjteni, a nyesedéket, fás szárú zöldhulladékot pedig lehetőség szerint 1 méterre darabolva, kötegelve kihelyezni úgy, hogy az a közlekedést se az utakon, se a járdán ne akadályozza!

Cégünk nem biztosít a gyűjtéshez külön zsákot, a célra bármilyen zsák megfelel. A zsákokat munkatársaink a helyszínen a gyűjtőjárműbe annak felvágása után ürítik be.

Nyomatékosan felhívjuk figyelmüket, - mivel az összegyűjtött zöldhulladékokat a „VHK” Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. hasznosításra adja át - a hulladékgyűjtő járműbe nem kerülhet más típusú hulladék. Ezért csak - a fent említett módon előkészített - kerti zöldhulladékot és nyesedéket szállítjuk el.

A kerti zöldhulladék gyűjtési akció kiskertekre, garázstelepekre és a csatár-hegyi területre nem vonatkozik.

További információra van szüksége?
Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére

Cégadatok
„VHK” Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft.
8200 Veszprém, Kistó utca 8.
+36 88 410 882
+36 88 411 778
Székhely:
8200 Veszprém, Házgyári út 1.
Közérdekű adatok
Hulladék Kisokos