Akadálymentes honlap
Októberben indul a házhoz menő zöldhulladék gyűjtés
2017. szeptember 18.
zoldhulladek3-1-2.jpg,

Októberben indul a házhoz menő zöldhulladék gyűjtés
Október végén indul és hat héten át tart majd a házhoz menő zöldhulladékgyűjtés szolgáltatás.
Az idei évben október 28. és 29. lesz az első hétvége, amikor kihelyezhető az összegyűjtött zöldhulladék a közterületre. A szombatonként és vasárnaponként kitett zöldhulladékot, a közszolgáltató hétköznapokon szállítja el.

A lágyszárúakat bármilyen zsákban, a fásszárúakat pedig kizárólag 1 méter nagyságúra vágva, kötegelve szállítjuk el.
Kérjük a lakosságot, hogy csak hétvégenként tegye ki az elszállítandó zöldeket közterületre, így hétköznap zavartalan a begyűjtés és szállítás, ezzel elkerülhető lesz a rendezetlen utcaképek látványa. A lombhullás kezdeti időszakában a szolgáltatónak még elegendő lesz egy-két nap bejárni a várost és a zöldhulladékot összegyűjteni, de a hathetes időtartam során biztosan lesz olyan, amikor már egy teljes hét is éppen, hogy elegendő lesz a felhalmozott mennyiségek elszállítására.

Rendkívül fontos információ, hogy házhoz menő zöldhulladékgyűjtést a szolgáltató Veszprém közigazgatási területén végez és kizárólag az ingatlantulajdonosok kiskertjeiben felhalmozódott zöldhulladékot szállítja el.

A meghirdetett időszakon kívüli zöldhulladék lerakását a városi Hulladékkommandó fogja ellenőrizni és az illegális elhelyezést szankcionálja.
« vissza
Cégadatok
„VHK” Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft.
8200 Veszprém, Kistó utca 8.
Székhely:
8200 Veszprém, Házgyári út 1.
Közérdekű adatok
Hulladék Kisokos