Akadálymentes honlap
Tavaszi zöldhulladékgyűjtés
2017. március 24.
DSC2798Vkk-1-2-3-4-5.jpg,

Tavaszi zöldhulladékgyűjtés
regisztráció nélkül, hat héten kersztül
Március 13-tól ismét házhoz mennek a gyűjtőjáratok és elkezdődik a tavaszi zöldhulladékok begyűjtése Veszprémben és közigazgatási területén. Ha nincs lehetősége a komposztálásra, vegye igénybe Ön is a térítésmentes szolgáltatást!

Az ősszel kialakított gyűjtési rendszert tavasszal is folytatni szeretnénk. Hat hétvégét biztosítunk a lakossági zöldhulladék összegyűjtésére és kihelyezésére. Március 11. és március 12. az első hétvégi napok, amikor kihelyezhető a zöldhulladék és a húsvétra eső hétvége, amikor ezt a tavaszi időszakban még meg lehet tenni. Az elszállítást mindig hétköznaponként, külön gyűjtőjárat végzi.

Kérjük, hogy a lágyszárú növényeket és faleveleket zsákokban, a lemetszett ágakat pedig maximum 1 méter nagyságú kötegekbe kötve helyezzék közterületre! Fontos, hogy a zöldhulladék összegyűjtött állapotban ne zavarja a közlekedést a járdákon és az úttesten. Csak a szabályosan kihelyezett zöldhulladékok elszállítására van lehetőség, a zöldek semmiféle más hulladékkal nem keverhetők.

Aki nem kíván élni a házhoz menő zöldhulladékgyűjtés szolgáltatással a Kistó utcai hulladékudvarba is behozhatja zöldhulladékát, ahol kollégáink a nyitva tartási időben térítésmentesen átveszik.
« vissza
Cégadatok
„VHK” Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft.
8200 Veszprém, Kistó utca 8.
Székhely:
8200 Veszprém, Házgyári út 1.
Közérdekű adatok
Hulladék Kisokos