Akadálymentes honlap
Indul a tavaszi zöldhulladék gyűjtés
2016. március 3.
agakosszekotve.jpg,

Indul a tavaszi zöldhulladék gyűjtés
Regisztráció nélkül – Körzetenként két hétvégén
A „VKSZ” Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. leányvállalata a „VHK” Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. az idei tavasszal is meghirdeti a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést Veszprémben és közigazgatási területén.
A begyűjtés a táblázatban olvasható körzetbeosztások alapján, és az azokhoz tartozó kihelyezési időpontokat követő napokban történik.

Az akcióra nem kell telefonon bejelentkezni, nem kell regisztrálni ellenben a zöldhulladék-kihelyezésnél szükséges a lakókörzethez tartozó időpontokra
ügyelni, hisz azt a szolgáltatónak csak akkor áll módjában elszállítani!

A komposztálásra alkalmas zöldhulladékot zsákokban kérjük kihelyezni, a fás szárú zöldhulladékot pedig lehetőség szerint 1 méterre darabolva, kötegelve úgy, hogy az a közlekedést se az utakon, se a járdán ne akadályozza!

Akik nem tudnak vagy nem akarnak élni ezzel a lehetőséggel, igénybe vehetik a Kistó utcai hulladékgyűjtő udvar lakosság számára biztosított térítésmentes szolgáltatását. Ide azonban maguknak kell a zöldhulladékot beszállítaniuk, amit a telepvezetőnek adhatnak át.

Válassza a környezetbarát megoldást!

    Elszállítás
kezdetének
időpontja
Városrészek Területi meghatározás
1. március 21. Újtelep Jutasi út - Budapest út. páros oldala - külső körgyűrű által bezárt terület, amelybe még bele tartozik az Erdész u. és Jutaspuszta is.
Garázstelepen elkülönített gyűjtést nem végzünk.
április 25. Jutasi úti lakótelep
Bakonyalja
Jutaspuszta
2. április 4. Cholnoky város Budapest út páratlan oldala külső körgyűrű- Füredi u. Mártírok u. által bezárt terület Egry J. u.- József A. u. páros oldal által bezárt terület,hozzátartozik Szabadságpuszta is Garázstelepen elkülönítetett gyűjtést nem végzünk.
május 2. Szabadság puszta
Egyetem város (Nándor telep, Hóvirág telep, Egry J. utcai lakótelep)
Füredi domb
3. április 11. Dózsaváros (Temetőhegy, Pajtakert) József A. u. páratlan oldalától - Pápai u. - Dózsa Gy. u. - Óvári F. u. - Brusznyai Á. u. - Jutasi u. a Kopácsi utcáig - Kopácsi u. - Fenyves u. - Házgyári u. által bezárt terület. Hozzátartozik még a Takácskertben lévő utcák
május 2. Belváros
Jeruzsálemhegy (Endrődi úti ltp., Takácskert)
Veszprémvölgy
4. április 18. Csererdő lakótelep A területhez tartozik még a Lődombi u. - Kapitány u. - Apród u. - Bedevölgy u. is.
május 23. Kádárta
Gyulafirátót

« vissza
Cégadatok
„VHK” Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft.
8200 Veszprém, Kistó utca 8.
Székhely:
8200 Veszprém, Házgyári út 1.
Közérdekű adatok
Hulladék Kisokos