Akadálymentes honlap
Indul a zöldhulladék gyűjtés!
2014. október 20.
zoldhulladek0-1.jpg,

Indul a zöldhulladék gyűjtés!
2014. november 7. és december 6. között a „VHK” Nonprofit Kft. kerti zöldhulladék gyűjtést szervez Veszprém, Kádárta, Gyulafirátót, Jutaspuszta és Szabadságpuszta területeken. A szolgáltatás térítésmentes!
Az őszi zöldhulladék gyűjtést a szolgáltató az önkormányzati rendeletnek megfelelően a lakosok részére külön térítési díj nélkül végzi. A gyűjtés a lomtalanításhoz hasonlóan kizárólag előzetes bejelentkezés alapján történik. Bejelentkezni és időpontot egyeztetni munkanapokon 7:00-13:00 óra között a 06 (80) 949 649-es zöld számon lehet. A jelentkezés során meg kell adni a nevet, címet, telefonszámot, valamint az átadni kívánt zöldhulladék körülbelüli mennyiségét.

A begyűjtést kollégáink péntekenként 11 óra és 18 óra, valamint szombati napokon 8 óra és 15 óra között végzik. Ügyfélszolgálati munkatársunk informálja Önt az átvétel körülbelüli idejéről. Kollégáinknak a zöldhulladékot csak személyesen, kézből-kézbe áll módjukban átvenni.
Azok a lakosok, akiknek a hétvégi időpontok nem felelnek meg, 2014. november 7. és december 6. közötti időszakban, a hét bármelyik napján, nyitvatartási időben (Hétfőtő-péntekig: 7.00-15.00) bevihetik zöldhulladékukat a „VHK” Nonprofit Kft. Hulladékgyűjtő Telephelyére (8200 Veszprém, 0105 hrsz. Pápai út - Házgyári út kereszteződése, Cseri murvabánya mellett), ahol kollégáink azt külön térítési díj nélkül átveszik.

A lehullott faleveleket és egyéb kerti zöldhulladékot műanyag zsákokba kérjük összegyűjteni, a nyesedéket pedig 1 méteres darabokra vágva, kötegelve, spárgával átkötve készítsék elő. Cégünk nem biztosít a gyűjtéshez külön zsákot, a célra bármilyen zsák megfelel. A zsákokat munkatársaink a helyszínen a gyűjtőjárműbe annak felvágása után ürítik be. A zsákokat csak külön kérésre áll módunkban felvágás nélkül visszaadni.

Nyomatékosan felhívjuk figyelmüket, - mivel az összegyűjtött zöldhulladékokat a „VHK” Nonprofit Kft. a Balatonfüredi Térségi Komposztáló Üzembe szállítja, - a hulladékgyűjtő járműbe nem kerülhet más típusú hulladék. Ezért csak - a fent említett módon előkészített - kerti zöldhulladékot és nyesedéket vesszük át, az átadni kívánt hulladék összetételét kollégáink a helyszínen ellenőrzik és amennyiben azt nem találják megfelelőnek, úgy nem szállítják el.

A kerti zöldhulladék gyűjtési akció kiskertekre, garázstelepekre és a csatár-hegyi területre nem vonatkozik.
« vissza
Cégadatok
„VHK” Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft.
8200 Veszprém, Kistó utca 8.
Székhely:
8200 Veszprém, Házgyári út 1.
Közérdekű adatok
Hulladék Kisokos